عایق کاری سقف با عایق حرارتی (thermal insulation)

عایق کاری سقف با استفاده از عایق حرارتی به دو روش صورت می گیرد:
    1- قرار دادن عایق حرارتی بر روی سقف و انجام عملیات کف سازی مناسب بر روی عایق حرارتی
    2- چسباندن عایق حرارتی از داخل به زیر سقف

در روش اول، عایق حرارتی باید از نوع صلب باشد (عایق حرارتی پشم سنگ تخته ای فشرده) و قابلیت تحمل فشار ۵۰۰ کیلوگرم در متر مربع را بدون متراکم شدن داشته باشد. در این روش بعد از فراهم کردن بستر مناسب پوکه، عایق حرارتی با ضخامت مناسب و جهت شیب مناسب بر روی پوکه قرار داده می شود. روی پوکه بستر عایق رطوبتی از ملات ماسه و سیمان و کفسازی اجرا می شود. در این روش نیاز به هیچ اتصالی بین عایق حرارتی و سقف نیست و بستر باید نسبتا هموار باشد.
در سقف های تیرچه بلوک پس از بتن ریزی سطحی نسبتا صاف ایجاد می شود، بنابراین در این سقف ها نیازی به لایه پوکه زیر عایق حرارتی نیست.

در صورتی که لازم باشد عایق حرارتی (مانند عایق پشم سنگ تخته ای) در زیر سقف قرار گیرد، این عمل بوسیله شبکه بندی فرعی از نوع چوب یا فلز امکان پذیر است. در این روش عایق حرارتی در بین شبکه قرار می گیرد و به سقف چسبانده می شود. نکته قابل توجه در این روش عایق کاری حرارتی این است که در این روش باید حتما از عایق رطوبتی در سطحی از عایق که در رو به فضای داخلی ساختمان است استفاده کرد تا مانع از نفوذ رطوبت فضای داخلی ساختمان به درون عایق حرارتی شد. در صورتی که در لایه نازک کاری ساختمان از رنگ های با مقاومت بسیار بالا استفاده شود، می توان از عایق رطوبتی صرفنظر کرد.

ارسال نظر
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به مطلب باشد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - میخواهید عکس خودتان کنار نظرتان باشد؟ به gravatar.com بروید و عکستان را اضافه کنید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد