روش های عایق کاری صوتی ساختمان – عایق صوتی پشم سنگ

– بهترین روش استفاده از عایق صوتی در دیوارهای ساختمان ها جهت جلوگیری از انتقال صوت و جذب آن است. عایق صوتی پشم سنگ به دلیل داشتن ساختار فیبری بازی برای کاهش عبور صدا و جذب صدا بسیار مناسب است.

– استفاده از درب ها و پنجره های مجهز به عایق صوتی به مقدار قابل توجهی از انتقال صدا می کاهد. از پشم سنگ به عنوان عایق صوتی درب و همچنین عایق صوتی پنجره استفاده می شود.

– صدای عبور آب فاضلاب طبقات فوقانی همواره برای ساکنان طبقات پایین آزار دهنده است. با استفاده از عایق صوتی لوله ای پشم سنگ می توان این لوله ها را عایق صوتی کرد.

– هر منفذی که هوا بتواند از آن عبور کند صدا را انتقال می دهد، بستن منافذ عبور هوا به کاهش انتقال صدا کمک می کند. از جمله این منافذ قسمت پایین درب ها و کف زمین، کانالهای تهویه، متصل نبودن پارتیشن به سقف و … می باشد.

– از مصالح سخت در ساختمان استفاده نشود. زیرا این مصالح صدا را به آسانی از خود عبور می دهند.
– جلوگیری از ایجاد کانال های عبور صدا در دیوارها، در دیوارهای مشترک کلیدهای برق و دریچه های هوا را در فضای مشترک پشت به پشت هم قرار ندهید.

–  جهت کاهش میزان انعکاس صدا، سعی کنید کف اتاق با فرش، موکت یا هر نوع پوشش پرزدار دیگر پوشش داده شود. این کار ضمن کاهش میزان انعکاس صدا ، با گرفتن انرژی صوت ، یک نوع عایق صوتی است که مانع از انتقال آن به طبقات پایین تر نیز می شود.

– به منظور کاهش انتقال صوت ایجاد شده توسط دستگاههای صوتی باید از اتصال مستقیم آن ها به دیوار یا قرار گرفتنشان بر روی زمین اجتناب کرد. این دستگاه ها باید همراه با پایه استفاده شودند یا با طنابهایی به سقف متصل گردند. در صورتی که به اجبار بر روی زمین قرار می گیرند باید بر زیر آن ها چند لایه پارچه کلفت و پرزدار یا موکت به عنوان عایق استفاده شود.

ارسال نظر
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به مطلب باشد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - میخواهید عکس خودتان کنار نظرتان باشد؟ به gravatar.com بروید و عکستان را اضافه کنید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد